A pálinka születése: Hogyan készülnek a Bolyhos pálinkák?

Hogyan készül a Bolyhos pálinka blog borítókép

Mielőtt belemerülnénk a pálinkafőzés művészetébe, és abba, ma hogyan kerülnek a kiváló gyümölcsökből főzött Bolyhos pálinkák a palackokba, nézzük meg, mi előzte meg a brand születését.

A legfontosabb az ötlet: pálinkát kell főzni.

Ez megszületett az elmúlt évszázad ’90-es éveinek elején. Aztán a döntés: a Bolyhos család, hátrahagyva a több évtizedes vendéglátóipari múltját, mindenét feltette a pálinkára. Kellett az irány: ehhez társult némi szerencse is, a ház egy eldugott szegletében találtak egy régi családi receptet, ami azt mondta, főzd le a pálinkát, aszald meg a gyümölcsöt, majd vegyítsd a kettőt a palackokban, és érleld egy kicsit. És legvégül: légy az első! Magyarországon a Bolyhos Pálinkafőzde elsőként hozott kereskedelmi forgalomba ágyaspálinkát.

Így született meg a Bolyhos brand.

Hasonló cikkek