
A pálinka születése: Hogyan készülnek a Bolyhos pálinkák?
Mielőtt belemerülnénk a pálinkafőzés művészetébe, és abba, ma hogyan kerülnek a kiváló gyümölcsökből főzött Bolyhos pálinkák a palackokba, nézzük meg, mi
Üdvözöljük weboldalunkon!
Nézzen szét nálunk, tekintse meg aktuális termékeinket és akcióinkat!
A Bolyhos Pálinkák kizárólag gondosan válogatott, érett gyümölcsökből készülnek, hogy a természetes ízek és aromák maximálisan tudjanak érvényesülni.
A főzde ötvözi a hagyományos pálinkafőzési eljárásokat a modern technológiával, így biztosítva a kiváló minőséget és az egyedi ízvilágot.
A Bolyhos Pálinkafőzde egy családi vállalkozás, amely elkötelezett a minőség és a magyar pálinka hagyományainak ápolása iránt.
Családunk 1994 óta foglalkozik pálinkafőzéssel, Bolyhos László alapító mellett a család minden tagja a vállalkozásban tevékenykedik. Célunk, hogy újra kedvelt, rendszeresen és kulturáltan fogyasztott nemzeti ital legyen a pálinka.
“Minden korty igazi élmény! A Bolyhos Pálinka ízeiben a gyümölcsök tisztasága és zamata tökéletesen érvényesül.”
“A Bolyhos Pálinka nemcsak kiváló minőségű, de ajándéknak is tökéletes! Mindig nagy sikert arat az asztalnál.”
“Az alma- és szilvaváltozat egyszerűen mennyei, minden kortyban érezni a gondos készítést.”
Mielőtt belemerülnénk a pálinkafőzés művészetébe, és abba, ma hogyan kerülnek a kiváló gyümölcsökből főzött Bolyhos pálinkák a palackokba, nézzük meg, mi
Bolyhos ágyas cigánymeggypálinka díszüvegben és exclusive díszdobozban. A modern marketing atyja, Philip Kotler azt találta mondani, ha a vevő valamit szeretne,
Az Irsai Olivér 30 éve a pálinka szempontjából csak egy szőlő neve volt, némelyek azért a belőle készült borból még egy
© Bolyhos és Fia Kft. – Minden jog fenntartva! Adatvédelmi tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek